МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Вибираємо гідромасажну ванну

Гідромасажна ваночка є ефективним засобом у боротьбі з тяжкістю та втомою в ногах. Ще недавно подібні апарати використовувалися виключно в салонах краси. Сьогодні купити їх можна в інтернет-магазині за кілька кліків. Тому багато хто задається питанням: як вибрати гідромасажну ванну і як нею користуватися. Саме цій темі і присвячено цю статтю.

Особливості вибору

Найкраща гідромасажна ванна для ніг - та, що володіє набором всіх необхідних опцій. Щоб гроші не були витрачені даремно, важливо приділити належну увагу функціональності. Звичайно, будь-яка ванна оснащена гідромасажем. Функція полягає у подачі вихроподібних потоків води на поверхню ніг. Це надає розслаблюючий та тонізуючий ефект, покращує кровообіг.

Крім цього, гідромасажна ванна для ніг може бути оснащена такими опціями:

  1. Автоматичний підігрів. Процедури у холодній воді не принесуть ані задоволення, ані користі. Тому краще звернути увагу на моделі із вбудованим нагрівальним елементом, який підтримуватиме необхідний температурний режим.
  2. Вібромасаж. Дно приладу то, можливо гладким чи рельєфним, а коливання платформи передаються нозі, підвищуючи ефективність процедури. Деякі апарати навіть мають регулювання сили вібрації.
  3. Інфрачервоне випромінювання. Промені глибоко прогрівають ступні, активізуючи кровотік.
  4. Пульт керування. Дозволяє контролювати роботу гідромасажної ванни максимально просто, в зручній позі.
  5. Джакузі. Бульбашки у воді допоможуть випробувати максимум задоволення від процедури, проте слід враховувати, що рівень шуму в такому разі буде значно вищим.

Вибираючи ванну для гідромасажу, зверніть увагу на її розмір. Людям з маленькою ступнею підійдуть компактні варіанти, з великої - доведеться придбати девайс більший.

Кому це потрібно?

Гідромасажна ванна - це відмінний спосіб зняти напругу тим, хто багато часу проводить на ногах. Жінки після носіння високих підборів також оцінять усі переваги цього пристрою. Процедури тривалістю 15–20 хвилин цілком достатньо, щоб позбутися болю та усунути тяжкість у ногах.

Як і будь-які інші пристрої, гідромасажні ванни протипоказання теж мають. Слід утриматися від процедур або звести їх до мінімуму людям із серцево-судинними захворюваннями та проблемами зі шкірним покривом на ногах.

 

вернуться к списку статей

Вибираємо гідромасажну ванну

Гідромасажна ваночка є ефективним засобом у боротьбі з тяжкістю та втомою в ногах. Ще недавно подібні апарати використовувалися виключно в салонах краси. Сьогодні купити їх можна в інтернет-магазині за кілька кліків. Тому багато хто задається питанням: як вибрати гідромасажну ванну і як нею користуватися. Саме цій темі і присвячено цю статтю. Особливості вибору Найкраща гідромасажна ванна для ніг - та, що володіє набором всіх необхідних опцій. Щоб гроші не були витрачені даремно, важливо приділити належну увагу функціональності. Звичайно, будь-яка ванна оснащена гідромасажем. Функція полягає у подачі вихроподібних потоків води на поверхню ніг. Це надає розслаблюючий та тонізуючий ефект, покращує кровообіг.…