МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Простий ключ до здоров'я – ручний масажер

Усі ми хочемо бути здоровими, бадьорими, гарними. Один із помічників у досягненні цих цілей – масаж. Він знімає біль, втому, напругу в м'язах, покращує обмін речовин. Знаєте, як легко зробити самому собі масаж? Використовуйте спеціальний пристрій для цього. Ручний масажер – зручний пристрій, який допоможе у дотриманні здорового способу життя. Це унікальна можливість організувати сеанс розслаблення, не виходячи з дому та не вдаючись до послуг спеціаліста. Як користуватися ручним масажером, щоб максимально набратися сил та отримати задоволення?

Основні правила

Ручні масажери бувають механічними та електричними. Перші не дуже зручні у використанні. Ними буває важко опрацювати деякі точки спини, до яких складно дістатись і надати силовий вплив. Тому найкращий ручний масажер – електричний. Він дозволяє проводити процедуру, практично не докладаючи зусиль. Вам потрібно лише приставити його на якийсь час до певного місця на тілі та увімкнути.

Принцип роботи полягає в наступному: за допомогою вібрації імітуються різні методики масажу, які сприяють розслабленню м'язів. У багатьох моделях використовуються насадки, за допомогою яких пристрій виконує поплескування, поколювання і т. п., в деяких передбачено інфрачервоне прогрівання больової зони, що впливає ще ефективнішим.

Користь приладу:

  • розминає м'язи;
  • допомагає розслабитись;
  • знімає нервову напругу;
  • посилює кровообіг;
  • допомагає позбутися безсоння.

До кожного апарату додається інструкція, яку необхідно обов'язково вивчити перед застосуванням. Існують протипоказання використання таких пристроїв. Не можна, наприклад, застосовувати при вагітності.

Як вибрати?

Ручні масажери бувають різними. Є міні-моделі – компактні, їх можна брати із собою у дорогу чи на роботу.

Багатофункціональні електромасажери мають багато насадок. За кілька хвилин використання такого пристрою проробляються різні ділянки тіла, знімаються біль і напруга в м'язах.

Є спеціальні вібромасажери для схуднення та позбавлення від целюліту. Вони допомагають підтягнути шкіру, позбутися жирових відкладень. Завдяки такому впливу покращується обмін речовин та циркуляція крові.

Виходячи з індивідуальних потреб, кожна людина визначає собі сам, який ручний масажер краще придбати. Таке пристосування має бути у всіх, хто хоче бути гарним та здоровим!

 

вернуться к списку статей

Простий ключ до здоров'я – ручний масажер

Усі ми хочемо бути здоровими, бадьорими, гарними. Один із помічників у досягненні цих цілей – масаж. Він знімає біль, втому, напругу в м'язах, покращує обмін речовин. Знаєте, як легко зробити самому собі масаж? Використовуйте спеціальний пристрій для цього. Ручний масажер – зручний пристрій, який допоможе у дотриманні здорового способу життя. Це унікальна можливість організувати сеанс розслаблення, не виходячи з дому та не вдаючись до послуг спеціаліста. Як користуватися ручним масажером, щоб максимально набратися сил та отримати задоволення? Основні правила Ручні масажери бувають механічними та електричними. Перші не дуже зручні у використанні. Ними буває важко опрацювати деякі точки спини, до яких…