МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Принципи функціонування масажних приладів для ніг

Чи існують прилади, які допомагають розслабитись після активного робочого дня та знімають втому нижніх кінцівок? Безперечно, так. Ними є масажери для ніг сучасний зразок. Прилади придатні для використання в домашніх умовах, легкі в експлуатації та не потребують спеціальних навичок. Лікарі рекомендують купити масажер для ніг (застосування та особливості функціонування описані в інструкції) спортсменам, людям, робота яких потребує чималих фізичних зусиль, і тим, хто веде сидячий спосіб життя.

Цільове призначення

Зменшення хворобливих відчуттів, зняття тяжкості з області попереку, розслаблення ступнів та п'ят – те, з чим впорається будь-яка модель масажного обладнання. Позитивний ефект повністю відчутний у вечірній час, коли основний енергетичний ресурс вичерпаний. За відсутності протипоказань можна щодня застосовувати масажер для ніг, як користуватися при конкретних захворюваннях – розповість лікар. Прилад працює від мережі, а для початку процедури достатньо встановити потрібний режим і за допомогою кнопок виставити параметри.

На жаль, далеко не всі люди можуть використовувати пристрій. Масажер для ніг протипоказання має такі:

  • будь-який пухлинний процес в організмі;
  • підвищена температура тіла;
  • венозні захворювання;
  • гострі інфекції;
  • цукровий діабет;
  • загальна інтоксикація.

Чи відчуваєте себе абсолютно здоровою людиною? Сміливо купуйте масажер для ніг! При тимчасових порушеннях роботи тих чи інших систем припиніть використовувати апарат до повного одужання.

Різновиди моделей

Найкращі масажери для ніг бувають наступних видів:

  1. Контрастні. Поліпшують обмінну функцію та позбавляють набряклості. Впливають за рахунок прогрівання стоп.
  2. Вібраційні. Поліпшують циркуляційні процеси та тонізують м'язи. Вібрація швидко знімає втому та тяжкість у ногах.
  3. Гідромасажні. Прогрівання та масажування – функції, з якими легко справляються ці прилади. Користувач може регулювати температуру води та роботу основних насадок.
  4. Імпульсні. Прискорюють одужання при виразковому ураженні шлунка, імпотенції, гастриті та атеросклерозі. Працюють рахунок струмових імпульсів низької частотності.
  5. Компресорні. Складаються з основи та повітряних подушок. Масажування стоп здійснюється шляхом почергового накачування елементів.
  6. Роликові. Впливають за рахунок спеціальних рушійних елементів. Регулюючи швидкість роликів, можна посилювати чи знижувати масажний ефект.
  7. Комбіновані. Мають багато функцій, які притаманні всім попереднім моделям. Здатні нормалізувати сон, зміцнити імунітет, судини, зв'язки та м'язи. Такі масажери для ніг належать до обладнання преміум-класу.

Яка модель вважається найкращою? Кожен масажер для ніг гарний по-своєму, адже впливає на організм. Перед покупкою ознайомтеся з характеристиками та лише після цього оформлюйте замовлення.

вернуться к списку статей

Принципи функціонування масажних приладів для ніг

Чи існують прилади, які допомагають розслабитись після активного робочого дня та знімають втому нижніх кінцівок? Безперечно, так. Ними є масажери для ніг сучасний зразок. Прилади придатні для використання в домашніх умовах, легкі в експлуатації та не потребують спеціальних навичок. Лікарі рекомендують купити масажер для ніг (застосування та особливості функціонування описані в інструкції) спортсменам, людям, робота яких потребує чималих фізичних зусиль, і тим, хто веде сидячий спосіб життя. Цільове призначення Зменшення хворобливих відчуттів, зняття тяжкості з області попереку, розслаблення ступнів та п'ят – те, з чим впорається будь-яка модель масажного обладнання. Позитивний ефект повністю відчутний у вечірній час, коли основний енергетичний ресурс…