МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Застосування масажної подушки

За даними міністерства охорони здоров'я, близько третини працездатного населення скаржаться на біль у спині. Це і складні захворювання, такі як остеохондроз, радикуліт, сколіоз та менш серйозні проблеми.

Ефективне рішення

Неприємності з хребтом виникають внаслідок малорухливого способу життя, неправильного харчування та багатьох інших факторів, які щодня впливають на людину. Якщо зменшити цей вплив немає можливості, фахівці рекомендують як профілактику застосування масажної подушки. Це компактний пристрій, який не тільки допомагає усунути проблеми зі спиною, але й покращує загальний тонус організму. Розглянемо докладніше, як користуватися масажною подушкою.

Прилад виконує кілька типів дій:

  1. Роликове. Спеціальна насадка оснащена невеликими кульками, які точково впливають на конкретні ділянки. Ролики можуть рухатися по колу або вгору/вниз.
  2. Вібромасаж. Різні за силою вібрації м'яко впливають на хребет. Це покращує тонус всього організму, відновлює енергетичний баланс.
  3. Магнітне та теплове. Спеціальна функція в деяких приладах, що суттєво підвищує ефективність масажу. Така спрямована дія зменшує м'язовий біль, посилює кровопостачання.

Цей компактний пристрій суттєво економить не тільки час, а й гроші. Коли завгодно можна розташуватися в кріслі та розслабитись, використовуючи масажну подушку. Не потрібно їхати до фахівця чи намагатися самостійно зняти спазм. Масажну подушку можна використовувати вдома та на роботі, у поїздці чи на відпочинку. Вона завжди може бути з вами під рукою.

Показання та протипоказання до застосування

Основна користь масажної подушки полягає в тому, що за мінімальних витрат часу, сил і грошей можна отримати величезний позитивний ефект:

  • розслаблення після робочого дня;
  • зняття втоми, стресу та напруги (не тільки м'язового, а й психоемоційного);
  • зменшення больових відчуттів у м'язах;
  • нормалізацію стану нервової системи;
  • поліпшення кровопостачання та лімфотоку в судинах опорно-рухового апарату;
  • нормалізацію обміну речовин;
  • підвищення життєвого тонусу та багато інших.

Якщо зацікавила масажна подушка, протипоказання також слід дізнатися. Фахівці не рекомендують пристрій при підозрі на онкологію, остеопороз, збої в роботі серцево-судинної системи, вагітність та такі захворювання шкіри, як псоріаз та екзема.

вернуться к списку статей

Застосування масажної подушки

За даними міністерства охорони здоров'я, близько третини працездатного населення скаржаться на біль у спині. Це і складні захворювання, такі як остеохондроз, радикуліт, сколіоз та менш серйозні проблеми. Ефективне рішення Неприємності з хребтом виникають внаслідок малорухливого способу життя, неправильного харчування та багатьох інших факторів, які щодня впливають на людину. Якщо зменшити цей вплив немає можливості, фахівці рекомендують як профілактику застосування масажної подушки. Це компактний пристрій, який не тільки допомагає усунути проблеми зі спиною, але й покращує загальний тонус організму. Розглянемо докладніше, як користуватися масажною подушкою.Прилад виконує кілька типів дій: Роликове. Спеціальна насадка оснащена невеликими кульками, які точково впливають на конкретні ділянки. Ролики…