МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Рухливість шиї та гарне самопочуття – заслуга масажера

Масажер для шиї та плечей – сучасне обладнання для домашнього використання, яке знімає втому та хворобливі відчуття у верхній частині тіла, дозволяючи людині розслабитися після трудового дня. Прилад надає лікувальний вплив на організм, допомагаючи відновити обмінні процеси та покращити функціонування багатьох внутрішніх органів. Перед тим як вибрати масажер для шиї та плечей, обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем.

Показання для використання

Масажер для шиї та плечей рекомендований людям із такими порушеннями:

  • головні болі;
  • неправильний кровообіг;
  • занепад сил;
  • хронічний біль у верхній частині тулуба.

Апарат знадобиться тим, хто веде пасивний спосіб життя. При дерматозі, підвищеному тиску та будь-якому онкологічному процесі використовувати його протипоказано.

Універсальні апарати

Як вибрати масажер для шиї та плечей, якщо всі варіанти функціонують згідно з єдиним принципом? Так, моделі справді схожі між собою, але мають чимало відмінностей. Одним покупцям сподобається обладнання ручного типу, інші віддадуть перевагу подушці-коміру. Останній тип масажерів вважається універсальним. Прилад не потрібно тримати в руках, а достатньо закріпити на шиї та почати отримувати задоволення. Він також підійде для масування області стегон. Комір-подушка впливає на болючі ділянки завдяки інфрачервоному випромінюванню. Під час процедури відбувається прогрівання та розслаблення м'язів.

Перед тим як вибрати масажер для шиї, бажано здійснити примірку або попросити продавця зробити вимірювання приладу. Робоча частина обов'язково повинна охоплювати потилицю. У цій зоні розташовуються артерії, що прямують до мозку.

Параметри вибору

Найкращий масажер для шиї буде оснащений 2-5 режимами роботи. Перед тим як зробити вибір, варто врахувати такі характеристики:

  • розмір масажної частини;
  • функціональність набору;
  • потужність.

Занадто маленький масажер для шиї та плечей не зможе повністю охопити потрібну ділянку, а великий викликає дискомфорт. Достаток режимів потужності дозволить встановлювати програму, керуючись самопочуттям та потребами організму. Людям, які страждають на ревматизм, необхідний масажер, який охоплює грудну клітину.

При покупці можна звернутися за допомогою до консультанта або оформити замовлення на ту чи іншу модель, керуючись рекомендаціями лікаря.

 

вернуться к списку статей

Рухливість шиї та гарне самопочуття – заслуга масажера

Масажер для шиї та плечей – сучасне обладнання для домашнього використання, яке знімає втому та хворобливі відчуття у верхній частині тіла, дозволяючи людині розслабитися після трудового дня. Прилад надає лікувальний вплив на організм, допомагаючи відновити обмінні процеси та покращити функціонування багатьох внутрішніх органів. Перед тим як вибрати масажер для шиї та плечей, обов'язково потрібно проконсультуватися з лікарем. Показання для використання Масажер для шиї та плечей рекомендований людям із такими порушеннями: головні болі; неправильний кровообіг; занепад сил; хронічний біль у верхній частині тулуба. Апарат знадобиться тим, хто веде пасивний спосіб життя. При дерматозі, підвищеному тиску та будь-якому онкологічному процесі використовувати його…