МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Масаж ніг - чудова альтернатива каві

Японці називають стопи зменшеною копією організму. Тому при втомі та поганому самопочутті необов'язково влаштовувати струс все тіло. Достатньо 15 хвилин масажу ніг, щоб знайти сили і бадьорість.

Як це працює?

Відкриття чудодійного ефекту від масажу ступнів не нове – йому вже понад 1500 років. У VI столітті японці виявили, що стимуляція конкретних точок впливає стан організму. Факт доведений сучасними вченими: біологічно активні зони на стопах справді є проекціями всіх органів.

Пам'ятаєте це гнітюче відчуття, коли довго простоїш чи проходиш у незручному взутті весь робочий день? Ниють не лише ноги, а й усе тіло спустошене від слабкості та розбитості. Підходить нудота, голова відмовляється працювати. Які геніальні ідеї? Думка одна: скоріше зняти туфлі, лягти та забутися. Причому, наприклад, занадто тісні джинси чи тугий корсет таких жахливих відчуттів не викликає. І це вкотре доводить — стопи контролюють роботу всього організму. І наше завдання — навчитися використовувати цю властивість собі на користь.

Навчіться керувати організмом!

Зазвичай масаж ніг призначають як додаткову терапію при лікуванні певного захворювання. Але, поклавши руку на серце, чи багато з нас знайдуть час і гроші на відвідування професійного масажиста? Адже справді хороші процедури коштують дорого, а проводити їх потрібно кілька разів на тиждень.

Є альтернативне рішення від компанії HoMedics! У нашому асортименті є:

  • масажери для ніг;
  • гідромасажні SPA-ванни.

Багато масажери відрізняються не тільки механічним впливом на акупунктурні точки, а й функціями розминання, вібрації, компресії. Ваші стопи немов перебувають у ніжних та сильних руках масажиста – настільки точно імітують масажери реальний масаж. Завдяки компактності та безшумності їх можна використовувати не лише вдома, а й у подорожі, і навіть в офісі — а раптом вони допоможуть згенерувати геніальну бізнес-ідею?

Гідромасажні ваночки - прилади, в яких чудодійним чином з'єднується користь від води і акупунктурного впливу. Це своєрідне міні-джакузі у вас вдома. Для повної релаксації можна додати ароматну морську сіль або трав'яний настій і поринути у блаженство делікатного пухирцевого SPA-масажу.

Масажер для ніг і гідромасажні ванни - це ефективний спосіб підбадьоритися, розправитися з набряками, поліпшити самопочуття, та й просто отримати задоволення після важкого робочого дня.

 

вернуться к списку статей

Масаж ніг - чудова альтернатива каві

Японці називають стопи зменшеною копією організму. Тому при втомі та поганому самопочутті необов'язково влаштовувати струс все тіло. Достатньо 15 хвилин масажу ніг, щоб знайти сили і бадьорість. Як це працює? Відкриття чудодійного ефекту від масажу ступнів не нове – йому вже понад 1500 років. У VI столітті японці виявили, що стимуляція конкретних точок впливає стан організму. Факт доведений сучасними вченими: біологічно активні зони на стопах справді є проекціями всіх органів.Пам'ятаєте це гнітюче відчуття, коли довго простоїш чи проходиш у незручному взутті весь робочий день? Ниють не лише ноги, а й усе тіло спустошене від слабкості та розбитості. Підходить нудота, голова…