МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Лазерна + фотоепіляція: як заощадити?

Кожна жінка, вперше дізнавшись про лазерну епіляцію, спалахує захопленням: «Ось воно, мій порятунок!». Багато салони обіцяють позбавити від небажаного волосся назавжди. Ніколи не голити ноги — чи це не мрія кожної жінки? Звичайно ж, вони одразу кидаються дивитися на ціни і… натхнення згасає. Тому що сеанси далеко не дешеві та й для максимального ефекту потрібно пройти до 10 процедур. І ніби вже й бритва не така страшна… Але ми будемо чесні з вами: у нас є вихід із ситуації. Не обов'язково ходити на дорогі салонні процедури. Можна зробити простіше - купити апарат для лазерної фотоепіляції.

У чому вигода?

Щоб зрозуміти, чи вигідніше купити лазерний фотоепілятор, давайте підрахуємо, скільки нам обійдеться видалення волосся з усього тіла за допомогою салонних процедур. Середні розцінки у центрах краси такі:

  •  ноги - 1500 грн;
  • пахвова область - 350 грн;
  • інтимна зона - 600 грн;
  • волосся на обличчі - 550 грн.

У сумі – близько 3 000 грн. І це лише за один комплекс процедур! А скільки їх ще попереду.

У нас ви можете купити лазерний + фотоепілятор вже від 5 тисяч грн. Тобто апарат окупається вже за 1,5 процедури!

Крім того, ви можете зробити спільну покупку, об'єднавшись із подругами чи колегами. Ставайте красунями разом - адже це так приємно! А після того, як ви досягнете бажаного ефекту, апарат можна здавати в оренду і отримувати додатковий прибуток.

Переваги

Технологія AFT+IPL поєднує в собі два інструменти позбавлення від небажаного волосся. Це діодний лазер та імпульсне світлове випромінювання. Комбінація дає такі переваги:

  • збільшений ефект за рахунок більшого флюєнсу;
  • безболісність, відсутність опіків і рубців завдяки цільовій спрямованості на волосяну цибулину (всі інші пігменти погано поглинають випромінювання);
  • помітний результат після першої процедури;
  • відсутність перепусток завдяки 100% покриття області обробки.

Для використання епілятора не потрібні спеціальні навички. Інструкція до кожного приладу проста і зрозуміла, тому вам не потрібно турбуватися про те, що фахівці в салонах знають більше.

Процедура не викликає неприємних відчуттів та роздратування. Ще один плюс на користь економії - не потрібно витрачатися на знеболюючі та заспокійливі креми. Просто купіть лазерний + фотоепілятор та насолоджуйтесь результатом!

вернуться к списку статей

Лазерна + фотоепіляція: як заощадити?

Кожна жінка, вперше дізнавшись про лазерну епіляцію, спалахує захопленням: «Ось воно, мій порятунок!». Багато салони обіцяють позбавити від небажаного волосся назавжди. Ніколи не голити ноги — чи це не мрія кожної жінки? Звичайно ж, вони одразу кидаються дивитися на ціни і… натхнення згасає. Тому що сеанси далеко не дешеві та й для максимального ефекту потрібно пройти до 10 процедур. І ніби вже й бритва не така страшна… Але ми будемо чесні з вами: у нас є вихід із ситуації. Не обов'язково ходити на дорогі салонні процедури. Можна зробити простіше - купити апарат для лазерної фотоепіляції. У чому вигода? Щоб зрозуміти,…