МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Яку небезпеку таїть у собі повітря?

Ми замикаємо двері та вікна на всі замки, щоб захиститися від підступних ворогів. І в цей же час за нашими спинами чатують на найнебезпечніші вороги — невидимі. Це хвороботворні мікроорганізми, грибки та мікроскопічні комахи, які живуть у повітрі та успішно гублять здоров'я. До чого вони ведуть?

Шкідливі фактори

Отже, у квартирному повітрі нас чекають пліснява, кліщі, алергенний пил та бактерії. Чим вони небезпечні?

Цвіль, що розросла, може привести до таких результатів:

  • часті нежиті;
  • ГРЗ;
  • поява та стимуляція астматичних нападів.

Навіть після генерального прибирання в будинку залишається пилюка. Щодня домочадці вдихають близько 500 мільярдів пилових частинок! Причому на 1 см меблів міститься до 20 000 частинок, якими, озброївшись мікроскопом, можна вивчати таблицю Менделєєва.

Кліщі — ще постійні жителі наших будинків. Після завзятої боротьби людство навчилося з ними мирно співіснувати, але якщо дозволити їм розростися до краю, то результатом «урочистості» стануть дерматити та алергія.

Бактерії — найнебезпечніший різновид «домочадців». Улюблене місце їх проживання – кухня. Тут можуть бути і небезпечні для людського життя бактерії: сальмонела, кампілобактер, паличка колі. Вони здатні викликати гострі харчові отруєння.

Як боротись?

Більшість господинь звикла боротися з брудом і пилом засобами для чищення. Але мало хто знає: при тривалому застосуванні одного засобу колонії бактерій і суперечки плісняви стають стійкими, і тому необхідно час від часу змінювати «зброю».

Щоб позбавитися спор цвілі, необхідно грамотно встановити вентиляційну систему. А ще купити очищувач повітря. Це універсальна річ, яка не тільки знищить грибок, але й обробиться з численними пиловими частинками, кліщами та бактеріями. При цьому від вас не потрібно великих зусиль – достатньо лише натиснути кнопку.

Очищувач повітря потрібний усім. Але особливо він показаний, якщо у будинку живуть:

  • алергіки;
  • маленькі діти;
  • люди похилого віку;
  • вагітні.

До речі, для алергіків очисник повітря – прилад першої необхідності. Адже у пилових частках алергенів більше, ніж у шерсті свійських тварин!

Очищувачі повітря, представлені на сторінках нашого інтернет-магазину, видаляють до 99,97% пилу та бактерій, знезаражують приміщення. Їх доцільно купувати не лише для дому, а й до офісу. Адже здорові працівники – це продуктивні працівники.

вернуться к списку статей

Яку небезпеку таїть у собі повітря?

Ми замикаємо двері та вікна на всі замки, щоб захиститися від підступних ворогів. І в цей же час за нашими спинами чатують на найнебезпечніші вороги — невидимі. Це хвороботворні мікроорганізми, грибки та мікроскопічні комахи, які живуть у повітрі та успішно гублять здоров'я. До чого вони ведуть? Шкідливі фактори Отже, у квартирному повітрі нас чекають пліснява, кліщі, алергенний пил та бактерії. Чим вони небезпечні?Цвіль, що розросла, може привести до таких результатів: часті нежиті; ГРЗ; поява та стимуляція астматичних нападів. Навіть після генерального прибирання в будинку залишається пилюка. Щодня домочадці вдихають близько 500 мільярдів пилових частинок! Причому на 1 см меблів міститься…