МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Як зробити лазерну епіляцію вдома?

Знаєте ефективний і практично безболісний спосіб видалення небажаного волосся на тілі? Завдяки сучасним технологіям з'явилася така чудова нагода. Йдеться лазерної епіляції. Цю процедуру можна зробити в салоні краси. Але вартість її не з дешевих. На щастя, зараз це можна зробити і в домашніх умовах. Для цього необхідно придбати лазерний епілятор. Це спеціальний портативний прилад, який нічим не поступається своїм салонним «побратимам». Чи всім підходить такий спосіб видалення небажаного волосся? Як користуватись лазерним епілятором? Давайте розберемося з цими та деякими іншими питаннями.

Принцип роботи та переваги

Інфрачервоне світло, яке виробляє цей пристрій, діє руйнівно на волосяну цибулину. Найбільший ефект досягається, коли є контраст шкіри та волосин. Це необхідно, щоб лазерний промінь поглинався і руйнував саме волосся.

Купуючи такий прилад, слід враховувати, що потужність його буде дещо нижчою, ніж у тих, що використовуються в салонах. На ефективність це не впливає, просто доведеться зробити трохи більше процедур, щоб досягти остаточного результату.

Купуючи цей апарат, ви отримуєте такі переваги:
  1. Робити епіляцію можна у будь-який зручний час, а не коли вдасться записатися до майстра в салон.
  2. Економічно вигідніше придбати один раз прилад, ніж оплачувати потрібну кількість процедур.
  3. Як уже говорилося, салонні апарати потужніші, тому їх вплив на шкіру менш щадний.
Як користуватись лазерним епілятором у домашніх умовах? Для початку обов'язково прочитайте інструкцію, вивчіть особливості роботи апарату. Потім спробуйте його вплив на невеликій ділянці шкіри. Це потрібно, щоб перевірити індивідуальну реакцію на процедуру. Якщо все гаразд, можна приступати до епіляції.

Декілька важливих правил:
  • шкіра має бути сухою та чистою;
  • необхідно припинити використання косметичних засобів за кілька годин до процедури;
  • волоски повинні бути відрослими (2-5 мм).

Слід обов'язково враховувати, що домашній лазерний епілятор обробляє кожну зону лише один раз за сеанс, а наступну процедуру можна буде проводити за кілька тижнів. Під час видалення волосся рекомендується захищати очі темними окулярами.

Коли і кому не можна робити

Застосування цього приладу вважається одним із найбезпечніших методів видалення волосся. Але існує низка протипоказань застосування апарату в домашніх умовах. Не можна робити таку епіляцію, коли є захворювання судин, серця, запалення шкіри, варикозне розширення вен. Також вкрай не рекомендується використовувати прилад під час вагітності та годування дитини груддю. Ще один важливий момент – не можна застосовувати лазерну епіляцію на засмаглій шкірі. Якщо є хоч найменші сумніви щодо безпеки для вашого здоров'я, порадьтеся з лікарем.

вернуться к списку статей

Як зробити лазерну епіляцію вдома?

Знаєте ефективний і практично безболісний спосіб видалення небажаного волосся на тілі? Завдяки сучасним технологіям з'явилася така чудова нагода. Йдеться лазерної епіляції. Цю процедуру можна зробити в салоні краси. Але вартість її не з дешевих. На щастя, зараз це можна зробити і в домашніх умовах. Для цього необхідно придбати лазерний епілятор. Це спеціальний портативний прилад, який нічим не поступається своїм салонним «побратимам». Чи всім підходить такий спосіб видалення небажаного волосся? Як користуватись лазерним епілятором? Давайте розберемося з цими та деякими іншими питаннями. Принцип роботи та переваги Інфрачервоне світло, яке виробляє цей пристрій, діє руйнівно на волосяну цибулину. Найбільший ефект досягається, коли є…