МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Гідромасажер для ніг. Протипоказання

Наші ноги щодня зазнають величезного навантаження, втомлюються. Гідромасаж – це популярна оздоровча процедура, яка допомагає зняти напругу та біль, розслабити м'язи. Його можна робити вдома. Для цього передбачено спеціальний прилад – гідромасажер для ніг. Він являє собою ємність (ванну) для води, оснащену різними насадками. При всій користі та невинності далеко не всім людям можна використовувати гідромасажер для ніг, протипоказання все ж таки існують. Давайте розберемося якісь.

Кому та чому не можна використовувати?

Бажано перед застосуванням цього приладу проконсультуватися з лікарем, тому що є низка моментів, через які замість користі та задоволення можна отримати чи погіршити проблеми зі здоров'ям.

Гідромасажер для ніг не можна використовувати, якщо є:

  • грибкові захворювання;
  • травми ніг;
  • відкриті рани;
  • алергія;
  • схильність до варикозного розширення вен.

Якщо є проблеми із серцево-судинною системою чи нирками, то не можна робити гідромасаж ніг. Висока температура – привід відкласти процедуру до одужання. Ще одне протипоказання – вагітність.

Чому не можна застосовувати гідромасаж ніг у випадках? Вся справа в тому, що на стопах розташована величезна кількість біологічно активних точок. Вважається, що з них пов'язані з певним органом. Активна стимуляція може посилити проблеми зі здоров'ям. З цієї причини не можна робити такий масаж під час вагітності.

Обережність обов'язкова всім

Здоровій людині також слід бути обережним при застосуванні цього приладу. Спостерігайте за своїм самопочуттям під час гідромасажу. Якщо раптом стало погано, то відразу припиняйте процедуру (навіть при незначному погіршенні стану). Зверніться після цього до лікаря. Особливо, якщо це повторилося кілька разів. Адже так організм може подавати сигнали про хвороби, про які ми не підозрюємо.

При багатьох проблемах та для їх профілактики іноді рекомендується м'яка дія на стопи. Для цього використовуються масажери для ніг як механічні, і електричні. Порадьтеся з лікарем з приводу того, який варіант вам більш підходящий, і сміливо купуйте. Обов'язкова умова: придбайте прилад у надійного продавця, який пропонує сертифікований товар. Якщо ви тут, то зверніть увагу на наш асортимент.

вернуться к списку статей

Гідромасажер для ніг. Протипоказання

Наші ноги щодня зазнають величезного навантаження, втомлюються. Гідромасаж – це популярна оздоровча процедура, яка допомагає зняти напругу та біль, розслабити м'язи. Його можна робити вдома. Для цього передбачено спеціальний прилад – гідромасажер для ніг. Він являє собою ємність (ванну) для води, оснащену різними насадками. При всій користі та невинності далеко не всім людям можна використовувати гідромасажер для ніг, протипоказання все ж таки існують. Давайте розберемося якісь. Кому та чому не можна використовувати? Бажано перед застосуванням цього приладу проконсультуватися з лікарем, тому що є низка моментів, через які замість користі та задоволення можна отримати чи погіршити проблеми зі здоров'ям.Гідромасажер для ніг…