МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Епілятор – найкращий друг у боротьбі із зайвою рослинністю

Епіляція – один із найпоширеніших способів позбутися небажаної рослинності на різних ділянках тіла. Вона становить велику конкуренцію звичайного гоління і посідає друге місце. У дівчат, які тільки придбали цей диво-проділ, часто виникає питання: як користуватися епілятором вперше. У цій статті йтиметься про особливості експлуатації апарату.

Тонкощі процесу

Всупереч поширеній думці, недостатньо включити прилад у розетку і хаотично водити по шкірі. Такий підхід може не лише не принести бажаного результату, а й викликати дискомфортні відчуття. Як правильно користуватися епілятором? Ось кілька простих порад, які допоможуть провести процедуру максимально ефективно та безболісно:

  1. Довжина. Якщо до застосування епілятора для видалення волосків застосовувався верстат, то перед першим використанням варто почекати кілька днів, щоб вони на 3-5 мм. Саме така довжина оптимальна для ефективного видалення рослинності.
  2. Швидкість. Якщо епілятор оснащений кількома режимами, то спочатку використовуєте найповільніший. Чому? По-перше, тоді епіляція буде менш болючою, а по-друге, більш ефективною. Після регулярного гоління волосся ще має товстий стрижень, тому на високих оборотах пристрою буде складно захопити і висмикнути його.
  3. Гаряча ванна. Епіляція – процедура досить болісна, особливо вперше. Її можна зробити комфортнішою, якщо проводити на розпарене тіло. Виконуйте епіляцію відразу після гарячої ванни або душу, і волоски будуть легше видалятися, а значить, менш болісно.
  4. Напрямок. Проводити епілятор потрібно суворо проти росту волосся. В іншому випадку ефективність буде мінімальна і одна ділянка доведеться проходити багато разів, що є сумнівним задоволенням.

Проводячи епіляцію, не варто натискати на прилад, ведіть їм плавно і ніжно. Вдавлювання апарата не покращить ефективність, а ось подразнення та пошкодження шкіри забезпечить запросто.

Індивідуальний підхід

Епілятор дозволяє боротися із волосками на різних ділянках тіла. Однак підхід для ніг та пахв має бути різним. Розглянемо особливості використання апарату залежно від ділянки.

Епіляція ніг – справа звична більшість жінок, тому викликає особливих труднощів. Шкіра там менш чутлива та швидко звикає до болю. Для додаткової підготовки можна попередньо обробити ноги скрабом або потерти їх твердою мочалкою.

У пахвовій області шкіра дуже ніжна. Щоб епіляція пройшла менш болісно, її слід трохи натягувати. Відразу після процедури обробіть ділянку кубиком льоду і нанесіть зволожуючий крем.

Як користуватись епілятором у зоні бікіні? Найкраще для цих цілей підходить прилад із охолоджувальною рукавицею. Для зниження больових відчуттів можна скористатися спреєм, що заморожує. Після епіляції обробіть шкіру спиртом та нанесіть дитячий заспокійливий крем.

вернуться к списку статей

Епілятор – найкращий друг у боротьбі із зайвою рослинністю

Епіляція – один із найпоширеніших способів позбутися небажаної рослинності на різних ділянках тіла. Вона становить велику конкуренцію звичайного гоління і посідає друге місце. У дівчат, які тільки придбали цей диво-проділ, часто виникає питання: як користуватися епілятором вперше. У цій статті йтиметься про особливості експлуатації апарату. Тонкощі процесу Всупереч поширеній думці, недостатньо включити прилад у розетку і хаотично водити по шкірі. Такий підхід може не лише не принести бажаного результату, а й викликати дискомфортні відчуття. Як правильно користуватися епілятором? Ось кілька простих порад, які допоможуть провести процедуру максимально ефективно та безболісно: Довжина. Якщо до застосування епілятора для видалення волосків застосовувався верстат, то…