МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Домашній фотоепілятор: особливості вибору

Хочете мати під рукою прилад, який зробить процедуру видалення волосся безболісною та ефективною? Допоможе вирішити завдання фотоепілятор, застосування якого дозволить надовго забути проблему. Видалення волосся цим приладом визнано одним із найбезпечніших методів. Раніше цю процедуру пропонували тільки в дорогих салонах, а тепер легко можна робити вдома. Ви все ще продовжуєте користуватися бритвою чи воском? Забудьте про неефективні та болючі методи видалення волосся, купуйте портативний апарат і насолоджуйтесь гладкою шкірою. Як вибрати найкращий домашній фотоепілятор?

Основні критерії

На сучасному ринку можна знайти багато моделей різних виробників. Як вибрати фотоепілятор? Для початку потрібно визначити, які параметри важливі для вас.

Моменти, на які слід звертати увагу при виборі:
  • форма приладу;
  • безпека роботи;
  • технічні характеристики;
  • цінові категорії;
  • ресурс витратного матеріалу (лампи);
  • термін гарантійного обслуговування;
  • країна збирання.
Найкраще купувати моделі преміум-класу. Такі фотоепілятори трохи дорожчі, але вони якісніші. Економ-варіант може бути на перший погляд дешевшим, але в результаті виходить інакше. Наприклад, ресурс лампового модуля. Так як він є витратним матеріалом, його доведеться міняти через якийсь час. Як зрозуміти, коли це треба зробити? Орієнтуєтеся на заявлену кількість спалахів. Мінімальне – 750, тоді як максимальне може бути 40000.

Якщо ви вирішили брати недорогий фотоепілятор з невеликою кількістю спалахів, поцікавтеся, скільки коштуватиме зміна лампи. Зрештою придбання витратного матеріалу для економ-класу може за ціною вийти більше, ніж купівля дорогої моделі. Крім того, деякі виробники пропонують апарати із запасною лампою. Такий варіант дуже зручний.

Кому не можна користуватися цим приладом

Фотоепіляція - це практично безболісна процедура, але так чи інакше впливає на шкірний покрив. Тому є низка обмежень щодо використання приладу. Давайте розберемося, які протипоказання має фотоепілятор.

Не можна застосовувати:
  1. При хворобах серцево-судинної системи.
  2. Вагітним і годуючим грудьми жінкам.
  3. За наявності інфекційних захворювань.
  4. Особам до 18 років.
  5. За наявності герпесу та шкірних захворювань.
  6. При цукровому діабеті.
Також не можна використовувати фотоепілятор для видалення волосся, якщо є якісь алергічні реакції з висипаннями на шкірі та різні запальні процеси в організмі. Щоб запобігти небажаним негативним наслідкам, порадьтеся з лікарем про можливість застосування цієї методики проведення епіляції.

Якщо протипоказань не виявлено, сміливо купуйте фотоепілятор для домашнього використання. Якісний надійний апарат гарантує, що дуже скоро ви станете володаркою гладкої ніжної шкіри без зайвого волосяного покриву.
вернуться к списку статей

Домашній фотоепілятор: особливості вибору

Хочете мати під рукою прилад, який зробить процедуру видалення волосся безболісною та ефективною? Допоможе вирішити завдання фотоепілятор, застосування якого дозволить надовго забути проблему. Видалення волосся цим приладом визнано одним із найбезпечніших методів. Раніше цю процедуру пропонували тільки в дорогих салонах, а тепер легко можна робити вдома. Ви все ще продовжуєте користуватися бритвою чи воском? Забудьте про неефективні та болючі методи видалення волосся, купуйте портативний апарат і насолоджуйтесь гладкою шкірою. Як вибрати найкращий домашній фотоепілятор? Основні критерії На сучасному ринку можна знайти багато моделей різних виробників. Як вибрати фотоепілятор? Для початку потрібно визначити, які параметри важливі для вас.Моменти, на які слід звертати…