МЕНЮ
Каталог
Особистий кабінет
Навігація
Наші телефони

Апарат для чищення обличчя

Ретельне очищення є запорукою краси та здоров'я шкіри обличчя. Бути доглянутою та привабливою, мати рівний тон без комедонів та прищиків – мрія будь-якої представниці прекрасної статі. Тому чищення обличчя є однією з найпопулярніших послуг у салонах краси. Однак їхня вартість досить висока і не у всіх є можливість або час вирушити до професійного косметолога. Відмінною альтернативою салонним процедурам є домашнє чищення. Для цього на ринку сьогодні представлені різні прилади. Давайте розбиратися, як вибрати апарат для чищення обличчя.

Механічний вплив

Зберегти чистоту шкіри, ефективно позбутися залишків декоративної косметики та частинок бруду допомагають електричні щітки. Вони перетворюють звичайне вмивання на косметологічну процедуру. Очищення шкіри здійснюється за допомогою спеціальних нейлонових щетинок. Вони легко ковзають, вичищаючи всі забруднення. Такий спосіб очищення абсолютно безпечним і не пошкоджує шкіру. Крім того, більшість приладів мають насадки різної жорсткості, що дозволяє підібрати найбільш прийнятний варіант.

Крім очищення, апарат виконує масаж шкіри, що дозволяє покращити колір обличчя та запобігти появі зморшок. Вартість приладу є доступною, тому така чудо-щіточка має бути в арсеналі у кожної представниці прекрасної статі.

Ультразвук

У салонах краси механічне чищення успішно витіснило ультразвукове. Адже вона менш травматична і дає змогу ефективно справлятися з комедонами. Проводити таку процедуру слід раз на 2-4 тижні залежно від типу шкіри.

Багато жінок замислюються над тим, як вибрати ультразвуковий апарат для чищення обличчя. Вартість приладу вища, ніж у механічних щіток. Але за регулярного проведення процедур будинку апарат окупиться за кілька місяців.

Прилад має комплексний вплив на шкірний покрив:

  • активізує кровообіг;
  • покращує лімфоциркуляцію;
  • тонізує;
  • усуває чорні цятки;
  • проводить профілактику зморшок тощо.

Вибираючи ультразвуковий апарат, зверніть увагу на частоту роботи. Прилади до 25 кГц є щадними та не вимагають особливих знань щодо того, як користуватися апаратом для чищення обличчя. Вищі частоти потребують певної підготовки, тому зазвичай використовуються лише професіоналами.

вернуться к списку статей

Апарат для чищення обличчя

Ретельне очищення є запорукою краси та здоров'я шкіри обличчя. Бути доглянутою та привабливою, мати рівний тон без комедонів та прищиків – мрія будь-якої представниці прекрасної статі. Тому чищення обличчя є однією з найпопулярніших послуг у салонах краси. Однак їхня вартість досить висока і не у всіх є можливість або час вирушити до професійного косметолога. Відмінною альтернативою салонним процедурам є домашнє чищення. Для цього на ринку сьогодні представлені різні прилади. Давайте розбиратися, як вибрати апарат для чищення обличчя. Механічний вплив Зберегти чистоту шкіри, ефективно позбутися залишків декоративної косметики та частинок бруду допомагають електричні щітки. Вони перетворюють звичайне вмивання на косметологічну процедуру.…